Selecteer een pagina

Voordelig een frietkraam huren?

Heeft u er wel eens aan gedacht om een frietkraam te huren? Ja dat kan vooral bij snackkarren.nl. Wij bieden onze frietkraam voordelig aan zodat u deze frietkraam kan huren voor uw evenement. Het boeken van onze frietkraam is zeer simpel via 3 stappen te bestellen. Naast friet kunt u er uiteraard ook voor kiezen om snacks te laten komen in de frietkar! Onze kraam heeft de juiste artikelen om van uw evenement een feest te maken.

Waar kan ik uit kiezen bij de frietkraam.

U kunt tijdens de frietkraam huren ook verschillende extra opties bestellen. We hebben 2 soorten opties namelijk onbeperkt eten, of een frietje en/of snack per persoon. Bekijk onze prijzenpagina voor de laatste prijzen! Wij leveren onze frietkraam altijd tot aan de deur. U hoeft zich geen zorgen te maken over inkopen van friet of snacks, of het opzetten van onze kraam. Wij zorgen ervoor dat de kraam er netjes bij komt te staan, en iedereen krijgt wat hij wil! 

Kan ik de frietkraam bestellen buiten Gelderland?

Jazeker, dit is mogelijk! Vraag snel een offerte aan voor uw plaats want onze snackkar rijd nu al in de buurt van Amersfoort, Nijkerk, Utrecht, Nijmegen! Onze snackkar is voorzien van de nieuwste horeca technieken waardoor u kan genieten van een patatje van top kwaliteit. Wij bieden onze kar aan inclusief personeel waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken, en er altijd eten op tafel komt! U hoeft alleen maar onze kar te huren, en wij doen de rest!

Waar kan ik jullie frietkraam voor huren?

U kunt onze frietkraam huren voor al uw evenementen. Hierbij kunt u denken aan uw bruiloftsfeest of uw verjaardag. Daarnaast verhuren wij onze kar ook voor commerciële doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld een frietkraam nodig voor uw open dag van uw bedrijf? Of wilt u vieren dat uw bedrijf gaat verhuizen, of is het personeel echt toe aan een leuk uitje? Voor al deze verschillende evenementen kunt u ons inhuren. Wij staan hiernaast ook altijd open voor nieuwe ideeën. U hoeft ons alleen maar te mailen met uw idee! 

 

Frietkraam huren
Frietkraam huren
Frietkraam huren
Frietkraam huren
Frietkraam huren
Frietkraam huren