Selecteer een pagina

Goedkoop een snackkraam huren?

Wilt u een snackkraam huren? Ja dat kan bij snackkarren.nl. We bieden onze snackkraam aan voor uw activiteit. U kunt onze snackkraam huren via 3 eenvoudige stappen. U kunt kiezen uit verschillende snacks bij onze snackkraam! Bekijk onze prijzen pagina voor de laatste prijzen en aanbiedingen. Met deze snackkraam wordt uw evenement altijd een feest!

Wat kan ik kiezen bij een snackkraam?

Bij onze snackkraam kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. U kunt kiezen tussen patat en snacks. Het mag natuurlijk ook allebei tegelijk. Onze snackkraam wordt altijd geleverd op uw evenement. Wij zorgen ervoor dat de kraam wordt opgebouwd, en voorzien is van vakkundig personeel. Bestel onze snackkraam en geniet van onze service. U kunt op onze prijzenpagina de laatste prijzen zien voor onze arrangementen.

Kan ik de snackkraam bestellen buiten Gelderland?

Jazeker, dat kan! U kunt snel een offerte aanvragen voor uw locatie omdat onze snackkraam al rijdt in: Apeldoorn, Ede en Voorthuizen. De snackkraam is voorzien van de nieuwste horeca technieken. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat er altijd de juiste snacks worden gebakken. Wij willen graag mensen laten genieten van onze snacks, en gaan daarom ook graag buiten Gelderland met onze snackkar. Heeft u een groter evenement waar meer dan 200 mensen komen? Dan kunt u altijd contact opnemen voor een leuke offerte!

Wat kan ik allemaal doen met jullie snackkraam?

Onze snackkraam is breed inzetbaar voor uw evenementen. Van een builoftsfeest tot de opendag van uw bedrijf, wij staan altijd voor u klaar! We staan altijd open voor nieuwe ideeën, u hoeft ons alleen maar te mailen. Wij hebben al veel ervaring opgedaan in het verhuren van artikelen door onze bedrijven. 

 

Snackkraam huren
Snackkraam huren
Snackkraam huren
Snackkraam huren
Snackkraam huren
Snackkraam huren