Selecteer een pagina

Snackmobiel huren voor weinig geld?

Een snackmobiel huren? Wij bieden onze snackmobiel aan voor elke activiteit. Onze snackmobiel is makkelijk te huren via 3 stappen. U kunt kiezen uit verschillende snacks bij onze snackkraam! Bekijk onze prijzen pagina voor de laatste prijzen en aanbiedingen. Met onze snackmobiel wordt uw evenement een feest!

Welke keuzes kan ik maken met een snackmobiel?

U kunt kiezen uit verschillende arrangementen, met patat en snacks. Het is ook mogelijk om snacks en patat bij uw snackmobiel te boeken. De snackmobiel wordt altijd geleverd op uw feest. Wij zorgen ervoor dat de snackmobiel wordt opgebouwd. Hiernaast zorgen we ervoor dat we vakkundig personeel inhuren om de patat en/of snacks te bakken. Huur onze snackmobiel en geniet van onze service. Wij vragen u alleen wat uw wensen zijn, en de rest doen we zelf! 

Komt de snackmobiel ook buiten Gelderland?

Ja, daar komt de mobiel zeker! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw locatie. De snackmobiel is voorzien van de beste horeca apparatuur. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit voor u. Wij zorgen ervoor dat er altijd de juiste snacks worden gebakken. 

Wat kan ik allemaal doen met jullie snackmobiel?

Onze snackmobiel is breed inzetbaar voor uw evenementen. Van uw builoftsfeest tot de opendag van uw bedrijf, wij staan altijd voor u klaar! We staan altijd open voor nieuwe ideeën, u hoeft ons alleen maar te mailen. 

 

Snackmobiel huren
Snackmobiel huren
Snackmobiel huren
Snackmobiel huren
Snackmobiel huren
Snackmobiel huren